fbpx

Zonwering

Bekijk onze automatische zonweringen.

Zonweringen

Terrasoverkapping

Zonwering overkapping

Bent u op zoek naar zonwering voor uw overkapping voor een aangename temperatuur op uw terras, ook op de warmste dagen? Met automatische zonwering voor onder uw terrasoverkapping creëert u schaduw op de gewenste plekken onder uw overkapping. Hierdoor blijft de ruimte aanzienlijk koeler en geniet u comfortabel van uw tuin. Door veranda zonwering geniet u het hele jaar door comfortabel van uw overkapping. Met de zonwering overkapping van Veranda XL kunt u de zonwering per baan bedienen. Ook kunt u de banen halverwege stopzetten. Zo heeft u geen last van de felle zon, maar geniet u nog wel van de warmte onder uw terrasoverkapping. Dit is een groot voordeel ten opzichte van overkappingen met een vast doek, wat de zonnestralen helemaal blokkeert. Met de zonwering van Veranda XL past u uw veranda zonwering helemaal naar wens aan, in tegenstelling tot een overkapping met vast doek.

Pergola zonwering

Heeft uw overkapping een glazen dak? Op warme dagen kan de temperatuur onder uw overkapping dan flink oplopen. Felle zonnestralen kunnen daarnaast visuele hinder veroorzaken. Met pergola zonwering gaat u warmtestraling en fel licht tegen. De onderzonwering van Veranda XL heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor reflecteert dit unieke type zonwering 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling. Dankzij het zonweringsdoek blijft de warmte tevens minder lang onder uw overkapping hangen, in tegenstelling tot vele andere typen verandazonwering. Ook onder een polycarbonaat overkapping is verandazonwering effectief voor het tegengaan van de warmte. Door te kiezen voor een zonwering overkapping kunt u dus ook tijdens de warmste dagen van de buitenlucht genieten.

Automatische verandazonwering

De terrasoverkapping zonwering van Veranda XL wordt geleverd met een afstandsbediening. Daarmee bedient u zowel alle zonweringsstroken gezamenlijk als individueel per strook. Heeft u slechts hinder van één felle zonnestraal in uw zicht? In dit geval sluit u slechts één zonweringsstrook en geniet u nog steeds van het invallende zonlicht onder uw terrasoverkapping. De overige zonweringsstroken worden compact en buiten het zicht opgeslagen. Dit type zonweringssysteem van Veranda XL is dus ideaal voor onder uw terrasoverkapping of pergola. Doordat onze zonweringen in verschillende breedtes en dieptes geleverd kunnen worden, is de zonwering onder bijna iedere overkapping te monteren, zo lang als de dakplaten een breedte hebben tussen de 936mm en 950mm. Bij het niet in gebruik nemen van uw zonwering wordt het doek netjes afgesloten door de motorafdekking aan uw muurzijde.

Voordelen zonwering serre

Zonwering overkapping heeft verschillende voordelen. Zo wordt de overkapping zonwering voor uw terras onder uw overkapping gemonteerd. Hierdoor komt het zonweringsdoek niet in aanraking met wind en regen. In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Onze zonwering overkapping wordt geleverd in onze kleuren mat wit (RAL 9016) en mat antraciet (RAL 7016), die een luxe uitstraling zullen geven aan ieder huis. Het zonweringsdoek zelf heeft een witte kleur die zonlicht effectief blokkeert. Onze zonwering kan per strook geplaats worden, en de afstandsbediening kan tot 16 stroken bedienen. De zonwering terrasoverkapping van Veranda XL biedt nog meer voordelen, zoals:

  • Eenvoudige montage;
  • Elektrische zonwering inclusief afstandsbediening;
  • De pergola zonwering blijft beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf;
  • Het zonweringsdoek van de terrasoverkapping zonwering reflecteert warmtestraling en licht, zonder verduisterend effect;
  • Zeer onderhoudsvriendelijk;
  • Per strook bedienbaar en op iedere gewenste positie stil te zetten.