fbpx

Veranda Lelystad

Terrasoverkappingen

Gumax Serre
Gumax Terrasoverkappingen

Selecteer uw gewenste afmeting!

Een veranda in de tuin in Lelystad is echt een eyecatcher. Een veranda maakt je tuin echt af en het is een geweldige plaats om gezellig samen te zitten. Wil je graag een veranda in de tuin? Dan zit je bij Veranda XL nabij Lelystad, Almere, Kampen, Zwolle, of omgeving goed! Bij Veranda XL vind je de mooiste veranda’s voor de laagste prijs. 

Veranda Lelystad

Waarom een veranda kopen in Lelystad?

Het is geweldig om een veranda in Lelystad tegen je huis aan te hebben. Je verlengt je huis met een gezellige buitenruimte waarin iedereen bij elkaar kan zitten. Het is een ideale plaats voor bijvoorbeeld een feestje. Je hebt namelijk niet de rommel van het feestje binnen en je combineert binnen en buiten. Een veranda nabij Lelystad geeft je tuin daarnaast ook echt een flinke boost. Het geeft je tuin net dat kleine beetje extra gezelligheid dat het nodig heeft. Door een veranda kun je ook in de winter genieten van het buitenleven. Een win-win situatie!

Doel veranda

Je kunt een veranda in Lelystad voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om de veranda volledig bij het huis te betrekken. Dit kun je eenvoudig doen door de optionele glazen schuifwanden, verlichting en zonwering te kiezen. Hierdoor wordt de veranda een echt deel van het huis en kun je er bijvoorbeeld een extra eettafel in plaatsen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de veranda een deel van de tuin te laten zijn. Op die manier kun je genieten van de tuin en van het buitenleven, maar zit je toch beschut en heb je een dak boven je hoofd. Zo kun je ook genieten van een schaduwplek in de zomer.

Showroom

Dat je de veranda voor veel doeleinden kunt gebruiken, wordt ook duidelijk in onze showroom. Heb je wat inspiratie nodig of ben je gewoon benieuwd welke veranda’s wij allemaal leveren? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Kampen! De showroom ligt op een steenworp afstand vanaf Lelystad en is eenvoudig te bereiken via de vele N-wegen die door de polder lopen. Ben je niet in staat om naar de showroom te komen, maar wil je wel graag weten wat wij in de showroom hebben staan? Neem dan een kijkje in onze online showroom en ontdek de vele mogelijkheden!

Custom made veranda

Wil je eens anders zijn dan de rest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er is geen huis en geen tuin hetzelfde, dus waarom zou een veranda dat dan wel zijn? Je kunt bij ons eenvoudig je eigen veranda volledig samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals zonwering, glazen wanden en verlichting. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren, materialen en daktypes. Hoe maak jij jouw veranda?

Bestel nu jouw veranda!

Genieten van het buitenleven en toch beschut zitten? Dat kan met een veranda nabij Lelystad. Vergelijk de verschillende opties van ons en laat je niet tegenhouden door je woonplaats. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer bestel jij een veranda in de buurt van Lelystad, Almere, Kampen of Zwolle ?