fbpx

Retour

Is er iets mis of heeft u een andere reden waardoor u een retour wilt doen? dan kan deze pagina u verder helpen.  

Het product dient binnen 14 dagen na levering aangemeld te worden voor retour. Het product wordt enkel terug genomen wanneer deze volledig schadevrij is en in zich in geleverde staat bevindt. U bent zelf verantwoordelijk voor het schadevrij retourneren van producten. Producten die voor u op maat zijn gemaakt, kunt u niet retourneren  of annuleren.

Terugsturen: U stuurt de producten onder vermelding van naam en bestelnummer op naar Veranda XL. Hiervoor kunt u het online retourformulier gebruiken. U draagt zelf de verzendkosten.

Laten ophalen door Veranda XL: U laat de producten ophalen door Veranda XL, hiervoor wordt € 60,- in rekening gebracht. 

Product terugbrengen: U brengt de producten zelf retour naar Veranda XL, hiervoor kunt u een afspraak voor een datum maken.

In alle gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig en schadevrij retour brengen van de producten.

Veranda XL hanteert de wettelijk terugbetalingstermijn van 14 dagen. De terugbetaling kan pas geschieden zodra het product retour is bij Veranda XL en wij geconstateerd hebben dat deze vrij is van defecten.

Veranda XL kan de producten bij u ophalen voor een bedrag van € 60,- , hiervoor kunt u per email contact opnemen met de service afdeling via info@Veranda XL.eu.

Wij nemen enkel het gehele pakket retour. Producten die niet los zijn besteld, kunnen wij niet retour nemen.

Wanneer u wenst af te zien van de retournering, kunt u dit melden bij de klantenservice afdeling. Heeft u ophaalkosten betaald, dan dient u een mail te sturen naar info@verandaxl.eu

U krijgt geen retournota nadat de producten retour zijn gekomen. Het bedrag zal automatisch overgeboekt worden naar de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Het is niet mogelijk om een verrekening te maken met een nieuwe bestelling.

De status van de retourzending is online niet zichtbaar.

U kunt over de status van uw retourzending informeren bij info@vernadaXl.eu.

Er is geen verzendlabel. Het product dient onder de klantnaam en bestelnummer verzonden te worden.

Om het retourproces sneller te kunnen doorlopen verzoeken wij onze klanten een retour vooraf aan te melden middels het online retourformulier. Het is mogelijk dat wij u om foto’s vragen van de producten waarop vastgesteld kan worden dat deze in originele staat zijn.

Als het product niet in nieuwstaat wordt geretourneerd, dan heeft u geen recht op retourbetaling van het aankoopbedrag.

een afgekeurde retourproduct sturen wij uw niet weer terug. wel kunt u het product bij ons op (laten) haken.

Retourformulier