fbpx

Over Veranda XL

Veranda XL is een bedrijf dat expert in overkappingen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat streeft naar enkel het beste voor de laagste prijs. Bij ons kunt u terecht voor aluminium terrasoverkappingen met verschillende soorten daken en afmetingen.  

Partners

Doordat wij samenwerken met grote merken in europa en omdat wij zelf altijd vooruitstrevend zijn en doorontwikkelen. Kunnen wij ervoor zorgen dat we u altijd kunnen voorzien van nieuwe innovaties in onze branche.  

Kwaliteit & Prijs

Dit zijn twee enorm belangrijke facetten bij Veranda XL. Wij streven er voortdurend naar om hier het beste in te blijven. In een markt dat zo druk is kan dit soms moeilijk zijn en daarom hebben wij de laagste prijs garantie om u op die manier toch van zekerheid te voorzien. Komt u elders goedkoper tegen? Laat het ons weten  en wij zorgen ervoor dat we u daarin kunnen compenseren (ook na uw aankoop*). 

Vestiging

Met trots geven we mee dat Veranda XL zich heeft uitgebreid met een nieuwe vestiging. Constructieweg 39-6 te Kampen. Waar we voorheen enkel online en door voorbeelden langs te brengen bij klanten konden helpen. Kunnen we u binnenkort ook te woord staan in onze prachtige showroom.