fbpx

Vind uw overkapping

Polycarbonaat/Glas dak

Al vanaf €896

Lamellendak deluxe

Al vanaf € 8938

Vouwdak

Al vanaf €5997

Lamellen dak

Al vanaf € 6395

Prachtig te combineren met uw overkapping

Automatische Zonwering

Glazen schuifwanden

Maak uw bestelling af

Product informatie

Veranda XL

Bij Veranda XL kunt u  terecht voor de beste kwaliteit en prijs. Veranda XL werkt enkel met CE Gekeurde producten. Hierdoor kunt u zeker zijn dat elk product dat u koopt via Veranda XL aan alle hoge normen en meer voldoen. 
Een terrasoverkapping dient voor veel buitengenot. Met een overkapping van Veranda XL zit u beschermt tegen iedere weersomstandigheden. Hierdoor zit u ook met  neerslag gedekt in uw tuin. 

Heeft u een Helder glazen dak? Dan adviseert Veranda XL u om hier ook automatische zonwering bij toe te voegen. Onze automatische zonweringen beschikt in tegenstelling tot de zonweringen aangeboden door derden geweven aluminium. Hierdoor reflecteert de zonwering tot 96% van alle UVA-, UVB- , IR- en warmtestralingen zonder dat deze u terrasoverkapping verduistert.

Bij Veranda XL streven wij altijd naar de snelste levering. De levertijden kunnen echter wel periodiek verschillen. Vraag ons daarom altijd om de verwachte levertijd. 


MontageOnze vakmannen monteren uw product in de meeste gevallen al binnen een dag. Zo kunt u al heel snel genieten van uw plekje in de tuin! Het werk van onze vakmannen komt uiteraard met een montage garantie. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij hebben al veranda’s geplaatst in KampenAlmere en omgeving, 

Bij een aanvraag voor montage krijgt u een offerte van ons. Bij akkoord maken wij een afspraak om een optionele meting te doen(dit hoeft u dus niet zelf te doen). Vervolgens plannen we een afspraak in om het product te monteren. 

Wij bij VERANDA XL willen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw product en daarom streven wij er altijd naar om uw product binnen 2 werkdagen na ontvangst te kunnen monteren. Voor een overkapping in KampenAlmere of omgeving bent u bij ons aan het goede adres! 

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0