fbpx

Binnenkort online

Nieuwe modellen in aluminium terrasoverkapping, binnenkort online!
Bekijk hier onze nieuwe aluminium terrasoverkapping modellen. Hoewel de nieuwe aluminium terrasoverkapping modellen nog niet volledig staan, kunt u deze alluminium terrasoverkapping modellen wel bestellen door een offerte aan te vragen. Vermeld de naam van het model en de gewenste opties en wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk de juiste offerte. 
Al onze nieuwe modellen zijn binnen 7 dagen op te halen bij ons op locatie of binnen 10 dagen geleverd bij u op locatie! 
Om de komst van onze nieuwe modellen te vieren, krijgt u nu TIJDELIJK een korting van 10%

Vanaf prijs tijdelijk
van €8938  naar €8044
10%korting

Pinela Deluxe

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin. De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt de Pinela Deluxe u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Dus, weer of geen weer, u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Vanaf prijs tijdelijk
van €6395  naar €5755
10%korting

Pinela

Welk seizoen het ook is, met de Pinela van Deponti bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping. De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter met optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

Vanaf prijs tijdelijk
van €1869  naar €1682
10%korting

Gialo

De Deponti Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en is voorzien van een extra staal verstevigd gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning tot maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Het resultaat is maximaal genieten met een vrij en open uitzicht.

Vanaf prijs tijdelijk
van €1130  naar €1017
10%korting

Nebbiolo

De Nebbiolo is een overkapping met een tijdloos en slank design. Daarnaast is de Nebbiolo ook constructief zwaarder uitgevoerd dan gebruikelijk binnen deze voordelige prijsklasse. De tussenliggers zijn voorzien van aluminium in plaats van rubber bovenlijsten, waardoor de overkapping zeer stevig is. Dat maakt dat de Deponti Nebbiolo uitblinkt in kwaliteit én prijs. Kortom: de Nebbiolo heeft een elegant en slank design en

is een absolute krachtpatser in zijn prijsklasse!

Vanaf prijs tijdelijk
van €4347  naar €3912
10%korting

Verdeca vouwdak

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv- straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

Vanaf prijs tijdelijk
van €64,35  naar €57,91
10%korting

Grillo Panelen

Uniek in het assortiment van Veranda XL zijn Grillo panelen. Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen. Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti.

Vanaf prijs tijdelijk
van €4346  naar €3911
10%korting

Ribolla

De vrijstaande terrasoverkapping Ribolla is een volledig op zichzelf staande constructie. Daardoor bent
u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel en kunt u op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras. Het hoogste punt van de Ribolla zit aan de voorkant, dit betekent dat de afvoer en de goot aan
de achterkant van de overkapping zitten, waardoor het een strakke én open uitstraling behoudt.

is een absolute krachtpatser in zijn prijsklasse!